Γιατί να εμπιστευθείτε έναν Broker για την πώληση του σκάφους σας?

Η πώληση του σκάφους σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει και πολύ άγχος. Ραντεβού που ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, πώληση σε πολύ χαμηλή τιμή ή απόρριψη λόγω πολύ υψηλής τιμής, αφιέρωση πολύτιμου χρόνου, συνεχής τηλεφωνική επικοινωνία με πιθανούς αγοραστές, συζητήσεις, συμφωνίες, διαδικασίες…………………………….

Στην πραγματικότητα, ο ιδιώτης προσπαθεί να πουλήσει σε γνωστούς κυρίως. Ωστόσο, ένας μεσίτης έχει ήδη μεγάλο πελατολόγιο, συνεργασίας με συναδέλφους του εξωτερικού και μεθόδους προώθησης με ηλεκτρονικά αλλά και έντυπα μέσα.

Στο αντίποδα, ο αγοραστής προτιμάει και εμπιστεύεται αναγνωρισμένους μεσίτες διότι τους δίνει μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι θα καθοδηγηθούν στις σωστές επιλογές και διαδικασίες.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της συνεργασίας με έναν Broker είναι ότι αυτή είναι η δουλειά τους, δηλαδή το εισόδημά του είναι μόνο από την πώληση σκαφών, άρα ο στόχος τους είναι μόνο η πώληση. Η επιτυχία εξαρτάται από την σωστή διαφήμιση και προώθησή του, στην προσέλκυση του σωστού πιθανού αγοραστή, στην σωστή αντιμετώπιση των ερωτήσεων και στον επαγγελματισμό.

Πλεονεκτήματα ανάθεσης της πώλησης του σκάφους σας σε εμάς

Γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ποια είναι η κατάλληλη και πιο ρεαλιστική τιμή η οποία καθορίζεται από την αγορά αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σκάφος.

Προετοιμάζουμε μια διαφημιστική στρατηγική ώστε να προσεγγίσουμε τον σωστό αγοραστή για το συγκεκριμένο σκάφος. Ετοιμάζουμε την καταχώριση για ανάρτηση σε διάφορες Ελληνικές και διεθνείς πλατφόρμες, έντυπο υλικό, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο υπάρχον πελατολόγιό μας και σε συναδέλφους.

Προτείνουμε την σωστή προετοιμασία του σκάφους και ενημερώνουμε για τυχόν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν ώστε το σκάφος να παρουσιαστεί σωστά στον πελάτη. Άλλωστε η πρώτη εντύπωση μετράει!

Καθοδηγούμε τον πωλητή και βρισκόμαστε δίπλα του σε όλη την διαδικασία από την αρχική επίσκεψη, στην διαπραγμάτευση, στην θαλάσσια δοκιμή και στην διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με δικηγόρο ή διεκπεραιωτή.

Είμαστε εδώ για εσάς!

Scroll to Top